KONZULTÁCIÓ

A konzultáción a testi tünetekből indulunk ki. Feltérképezzük, hogy milyen állapotban vagy most, milyen az életmódod, milyen a lelki állapotod. Mindez szükséges ahhoz, hogy meghatározzuk a teendőket, mert nem minden időszakban vagyunk képesek erőfeszítéseket tenni céljainkért. Pontosan ezért a jelenlegi állapotodból indulunk ki.

Amennyiben rendelkezel már diagnózissal, akkor azt átbeszéljük, kielemezzük laborleleteidet. Előfordulhat, hogy bizonyos vizsgálatok segíthetnek a további tisztánlátásban. Ebben az esetben javaslatot teszek azok elvégzésére.

Nagyon fontosnak tartom a táplálkozási szokásaidat megismerni, mert az étrend számos betegség javulását befolyásolhatja. Ez egy meghatározó lépés gyógyulásod felé.

Ezután megbeszéljük, hogy milyen lehetőségek vannak. Sokszor az étrend változtatása mellett szükség lehet étrend-kiegészítők (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, stb.) pótlására is. Ezek
jelentősen hozzájárulhatnak az állapotod javulásához. Sokszor a „jónak gondolt vitamin” lehet, hogy tovább terheli a szervezeted. Megmutatom mire érdemes figyelni, hogy a számodra legmegfelelőbbet találjuk meg.

Ha az állapotod megkívánja, akkor a gyógyulásod megtámogathatjuk talpmasszázzsal, kézmasszázzsal, vagy egyéb technikákkal is.

A további konzultációkon kísérem állapotodat és változásodat. Megvizsgáljuk a tüneteid mögött álló lehetséges érzelmi okokat, gondolati mintákat. A benned zajló folyamatok megismerése által megkeressük az összefüggést testi tüneteiddel. Mindig megbeszéljük, hogy hogyan állunk, merre menjünk tovább, szükséges-e valamit korrigálni. Mindez a te együttműködéseddel és ütemedben történik.

Én abban hiszek, hogy a tünetek mögötti valódi alapok megtalálásával és annak kezelésével érhető el a  tartós, teljes gyógyulás.

Az időpont foglalásának feltételeiről a Bejelentkezés gombra kattintva a Kapcsolati űrlap alatt olvashatsz.