TALPREFLEXOLÓGIA

Testünk mindent elárul rólunk. A két talpon tükröződik az egész emberi test. A test bármely részében fellépő fájdalom enyhíthető a talp megfelelő zónájában található pontok masszírozásával. A talpon lévő pontok masszírozása által növekszik a hozzá rendelt szerv vérellátottsága, javul az anyagcsere és ezáltal beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa. A talpmasszázs célja a szervezet optimális működésének helyreállítása, az egészség biztosítása, valamint a szervezet öngyógyításának beindítása.

Azonban a talpreflexológia ennél jóval több. Érintés, kapcsolat két ember között. A masszázs által megtapasztalhatod, hogy milyen, mikor figyelnek rád, és milyen, mikor te figyelsz saját magadra.

Tapasztalhatsz viszont valami egészen mást is. Az érintés által elindul az energia. A hagyományos kínai gyógyászatban az állapotfelméréskor a testi állapot vizsgálása mellett a lelki állapotra is rákérdeznek. Ők már régóta tudják, hogy van összefüggés testünk és lelkünk állapota között. Talpad bizonyos pontjainak masszázsa által érzelmek is felszabadulhatnak. Természetes válasz ez, hiszen érzelmi világunk az energiarendszerünk szerves, meghatározó része. A tested ilyenkor is üzen.

Néhány pont masszírozása kellemetlen lehet, de a talpmasszázs nem okozhat fájdalmat, mert ez esetben a kívánt hatás is elmarad.

A talpmasszázs nem helyettesíti az orvosi kezelést, annak kiegészítéseként alkalmazandó!

A kezelés időtartama: 45 perc

Az alábbi cikkben bővebben olvashatsz arról, hogyan zajlik egy talpmasszázs kezelés: https://uzenatestem.hu/2023/01/12/mit-uzen-a-talpad/ 

 

Az időpont foglalásának feltételeiről a Bejelentkezés gombra kattintva a Kapcsolati űrlap alatt olvashatsz.