Stresszes időszakot élsz meg és szeretnél változtatni, de nem tudod, hogy melyik kezelés lenne a neked való?

Összegyűjtöttem a Stresszkezelés és a Relax program közti különbségeket.

 

Stresszkezelés

Ezen a kezelésen a cél, hogy a testednek megtanítsuk, hogy hogyan álljon vissza minél gyorsabban a stresszes állapotból a nyugalmi állapotba. Mivel a test csak a nyugalmi állapotban, vagyis a paraszimpatikus idegrendszeri működés alatt tud regenerálódni, ezért ez egy nagyon fontos lépés az egészség megőrzése, vagy helyreállítása felé. 

A kezelés alatt beszélünk arról, hogy stresszes működéskor mi zajlik a testedben, milyen tünetek alakulhatnak ki, és hogyan tudod őket kezelni. Megbeszéljük, hogy milyen vitaminokra és ásványi anyagokra lehet szükséged, és milyen életmódbeli változtatások segíthetnek a stressz elkerüléséhez, vagy csökkentéséhez.

Különböző gyakorlatokat mutatok, amivel otthon tovább „edzheted” a tested, hogy minél gyorsabban megtanulja a váltást a stresszes állapotból a nyugalmiba, valamint olyan technikákat, amivel csökkentheted a testi tüneteidet, mikor stresszt élsz át a mindennapokban.

A kezelés menete: vagus technikák és egyéb személyedre szabott stresszcsökkentő technikák, pl. talpmasszázs, fülakupunktúra, pontmasszázs, stb.

A kezelés időtartama 45 perc.

 

Relax program

Ezen a kezelésen a cél a test ellazítása, az elme megnyugtatása. Te végig egy kezelőágyon fekszel nyugalomban. Halk, lágy zene szól, nyugtató hatású illóolaj párolog. A kezelés alatt csendben vagyunk (hacsak te nem igényled a beszélgetést), hogy teljes legyen a relaxáció. Ez a kezelés tényleg a kikapcsolódásról, a nyugalomról, érintésről, törődésről szól.

A kezelés menete: illóolajos lábfürdő, fülkezelés kristályokkal, talpmasszázs, kézmasszázs.

Időtartama 90 perc.

 

Ha szeretnéd valamelyik kezelést kipróbálni, akkor lépj kapcsolatba velem és kérj időpontot: https://uzenatestem.hu/kapcsolat/

 

Szeretettel várlak!

 

Kóródi Csilla – természetgyógyász, reflexológus, fülakupunktúrás addiktológus

 

Hallgass bele a velem készült podcastokba: https://podcasters.spotify.com/pod/show/rosts-anita