„A kezelésre szép, nyugalmat árasztó környezetbe érkezem. Derű árad belőled, mosollyal fogadsz. Mivel te is saját magadon tapasztaltál meg dolgokat, pl. az étrend terén, ezért hiteles, amit mondasz. Az elmondott javaslatok világosak, a miérteket is hozzáteszed, a szervezetben lejátszódó folyamatokat, miért jó a javasolt terápia betartása. A kezelés utáni néhány napban jobban érzem magam, és bízom benne, hogy a néhány nap idővel egyre hosszabb idő lesz. Többek között emésztési problémákkal fordultam hozzád, 1-2 alkalom után javulást tapasztaltam. Ez számomra nagyon pozitív, mert többféle gondommal jónéhany dolgot kipróbáltam már, és előfordult, hogy több alkalom után sem éreztem javulást. Így bizalommal várom a folytatást.🙂”

 
 „Kedves Csilla,

valami sorsszerű jel alapján találtalak:) Már többször feljött a hirdetés a facebook-on, amit hetekig tovább is görgettem. De benne maradt a fejemben, mert valami azt súgta, hogy el kell mennem hozzád. Szerencsére végül bejelentkeztem! Így általad egy számomra teljesen új módszert és hozzáállást ismerhettem meg, amire nagy szükségem volt. A légkör a kezelések alatt maximálisan megnyugtató és barátságos, mindig biztonságban érzem magam. Rengeteg hasznos információt (és lelki támogatást) kaptam, amiket próbálok beilleszteni a mindennapokba. A kezelés kezdete óta nagymértékben tapasztalok változásokat. Reménykedem, hogy a módszer még teljesebb gyógyulást fog eredményezni számomra. Hálás vagyok, hogy megismertelek!”

 

„Kellemes, tágas, tiszta környezetben fogadtál ami első benyomásként nagyon tetszett. Meglepő volt számomra, hogy relax ágyon történt a nagyon hatékony kezelés, nem pedig egy fotelban ülve. Ezért még jobban tudtam relaxálni, ellazulni, amihez a lágy megnyugtató zene, is hozzájárult. A te nyugodtságod, az egyértelmű hasznos információk, amik gyógyulásomat még jobban segítették. Csak ajánlani tudom mindenkinek a tudásodat és felkészültségedet.”

 

„A légkör otthonos, kényeztető, ahol a kezelés rólam és a jóllétemről szólt. A kezelés alatt teljes mértékben biztonságban éreztem magam, Csilla kezei között éreztem, ahogy szinte megújulnak a sejtjeim. Minden kezelés alkalmával átbeszéltük a további teendőket, illetve egyeztettük a korábbi kezelések eredményességét. A kapott információk, feladatok érthetően kerültek megosztásra, ha valami nem volt tiszta, újra átbeszéltük. A Csilla által javasolt új életmód új lendületet adott. A természetgyógyász útmutatást ad, amit a kliens követ, így beindulhatnak a szervezet öngyógyító folyamatai. Közös munkánk már most, pár alkalom után eredményt mutat, amiért hálás vagyok.”